Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tortellini ovenschotel met crispy chili olie
Deze tortellini ovenschotel met crispy chili olie is snel klaar, lekker pittig en zonder pakjes. Een heerlijk ovengerecht voor elke dag.
Vind jij dit recept lekker?
Print Recept
Pinterest
Bewaar recept
Deze staat in je kookboek
Deel via WhatsApp
Voorbereidingstijd:
3
minuten
minuten
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Totale tijd:
18
minuten
minuten
4
personen
Kookmodus:
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Wat heb je nodig (ingrediënten)
▢
500
gram
verse tortelloni
of andere gevulde pasta
▢
500
milliliter
gezeefde tomaten
▢
2
theelepels
gedroogde oregano
▢
3
teentjes
knoflook
geraspt
▢
1
zakje
Tex Mex geraspte kaas
▢
1
eetlepel
crispy chili olie
+ extra
▢
versgemalen zwarte peper en zout
naar smaak
▢
15
gram
verse basilicum
grof gehakt
▢
1
groentebouillonblokje
Zo maak je het (bereidingswijze)
Verwarm de oven voor op 185 graden hetelucht.
Kook de tortelloni 2 minuutjes korter dan aangegeven staat op de verpakking samen met het groentebouillonblokje.
Meng in een ovenschaal de gezeefde tomaten met de oregano, crispy chili olie, knoflook en peper en zout.
Voeg de gekookte tortellini toe meng alles door elkaar. Bestrooi met de Tex Mex kaas en bak 5-10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Bestrooi voor serveren met de basilicum en eventueel extra crispy chilie olie. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
Serving:
1
persoon
|
calorieën:
510
kcal
|
koolhydraten:
47
g
|
eiwit:
20
g
|
vet:
26
g
|
w.v verzadigd vet:
11
g
|
zout:
1.8
g
|
vezels:
3
g
|
suiker:
5
g
Gang:
avondeten
Keuken:
Europees
makkelijke ovenschotel, ovenschotel met crispy chili olie, tortellini ovenschotel, vegetarische ovenschotel
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!
Vermeld
@Familie.over.de.Kook
of tag
#familieoverdekook
!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer