Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mexicaanse dipsaus met crème fraîche
Geniet thuis van een heerlijke romige en ietwat kruidige Mexicaanse dipsaus op basis van crème fraîche.
4.30
van
31
stemmen
Print Recept
Pinterest
Bewaar in jouw kookboek
Deze staat in je kookboek
Gang:
avondeten, Snack
Keuken:
Mexicaans
Trefwoord:
crème fraîche, dipsaus, Mexicaanse dipsaus
Voorbereidingstijd:
2
minuten
minuten
Totale tijd:
2
minuten
minuten
Servings:
1
schaaltje
Kookmodus:
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Wat heb je nodig (ingrediënten)
▢
200
gram
crème fraîche
▢
1/2
theelepel
uienpoeder
▢
1/2
theelepel
knoflookpoeder
▢
flinke
snuf
vers gemalen zwarte peper en zout
▢
1 flinke
theelepel
gedroogde peterselie
of gedroogd korianderblad
▢
2/3
theelepel
paprikapoeder
▢
2
theelepels
citroensap
Zo maak je het (bereidingswijze)
Heel simpel: alle ingrediënten mengen. Het lekkerste resultaat krijg je als je de dipsaus een paar uur voor serveren klaarmaakt.
TIP: gebruik voor een lactosevrije variant Lactosevrije crème fraîche. Wil je liever een vegan variant maken? Gebruik dan plantaardige crème fraîche.
TIP: voor heerlijke kruiden en specerijen in gerechten gebruiken wij graag de kruiden van
Van Beekum Specerijen
.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!
Vermeld
@Familie.over.de.Kook
of tag
#familieoverdekook
!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer