Besprenkel de plakjes aubergine met extra vierge olijfolie. (beide kanten). Bestrooi de plakjes met paprikapoeder, kerriepoeder, peper, zout, pul biber (chilivlokken) en de gedroogde Italiaanse kruiden (beide kanten) Druk de kruiden even goed aan.
Kluts in een diep bord het ei met een scheutje melk. Leg in een ander bord bloem en weer in een ander bord flink wat panko. Haal de plakjes aubergine eerst door het bloem, dan door het ei en vervolgens door de panko.
Verhit een flinke scheut olijfolie (de bodem van de pan moet helemaal bedekt zijn) en bak de aubergine en courgette in 5-6 minuten gaar en goudbruin. (Dus ongeveer 2,5 per kant) Laat de groente op een stukje keukenpapier uitlekken.
Meng voor de frisse yoghurtdip alle ingrediënten en zet in de koelkast tot gebruik.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!