Trefwoord: borrelhapje met tonijn, crispy chili olie recept, hartige bladerdeeg snack, kaasstengels met tonijn
Voorbereidingstijd: 8 minutenminuten
Bereidingstijd: 25 minutenminuten
Totale tijd: 33 minutenminuten
Servings: 8stuks
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Wat heb je nodig (ingrediënten)
2rollenbladerdeeg
1blikjePrinces tonijnstukken in water uitgelekt
300gramextra belegen kaasgeraspt
2eetlepelscrispy chili olie
nigellazaad
Zo maak je het (bereidingswijze)
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol 1 vel bladerdeeg uit op het bijgeleverde papier. Verdeel er de geraspte kaas, uitgelekte tonijn en de crispy chili olie over.
Leg het tweede vel bladerdeeg erop en druk goed aan. Snijd het deeg in 8 stroken. Pak elk strookje vast en draai de uiteindes in tegengestelde richting zodat je mooie twisters krijgt.TIP: Is er wat kaas uitgevallen? Strooi die er gewoon overheen.
Leg de twisters op de bakplaat. Bestrijk met melk of losgeklopt ei en bestrooi met nigellazaad. Bak de kaasstengels in 20 minuten goudbruin. Laat ze kort afkoelen op een rooster.
TIP: Snijd direct na het bakken de uitgelopen kaas los en duw naar de zijkanten voor extra lekkere kaasrandjes.