Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol 1 vel bladerdeeg uit op het bijgeleverde papier. Verdeel er de geraspte kaas, uitgelekte tonijn en de crispy chili olie over.
Leg het tweede vel bladerdeeg erop en druk goed aan. Snijd het deeg in 8 stroken. Pak elk strookje vast en draai de uiteindes in tegengestelde richting zodat je mooie twisters krijgt.TIP: Is er wat kaas uitgevallen? Strooi die er gewoon overheen.
Leg de twisters op de bakplaat. Bestrijk met melk of losgeklopt ei en bestrooi met nigellazaad. Bak de kaasstengels in 20 minuten goudbruin. Laat ze kort afkoelen op een rooster.
TIP: Snijd direct na het bakken de uitgelopen kaas los en duw naar de zijkanten voor extra lekkere kaasrandjes.
Gang: Borrelhapje, Lunch
Keuken: Nederlands
borrelhapje met tonijn, crispy chili olie recept, hartige bladerdeeg snack, kaasstengels met tonijn