Snijd de bovenkant/kapje van het broodje. Snijd met een klein scherp mesje langs de randen (niet tot de bodem) en hol het broodje met je handen uit. Leg de uitgeholde broodjes op een bakplaat.
Leg in de uitgeholde broodje een plakje salami, een beetje geraspte kaas en breek vervolgens het ei in het broodje. Bestrooi met een snuf peper, oregano, pul biber/chilivlokken en nog een beetje extra geraspte kaas.
Bak de broodjes in 10 tot 13 minuten gaar en goudbruin. Wanneer de broodjes 10 minuten in de oven zijn is het eigeel nog vloeibaar. Ik bak ze zelf meestal 11 á 13 minuten.
TIP: wanneer je kaiserbroodjes gebruikt, gebruik dan een niet al te groot ei. Anders loopt het ei uit het broodje.
Gang: brunch, Lunch, Ontbijt
Keuken: Nederlandse
broodje, broodje ei uit de oven, ei, gevuld broodje, gevuld broodje ei, kaas, salami