Trefwoord: aardbeien, chocolade, melk chocolade, pure chocolade
Voorbereidingstijd: 10 minutenminuten
Totale tijd: 10 minutenminuten
Servings: 15stuks
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Ingredients
15aardbeien niet te klein
50grampure chocolade
50gram melkchocolade
handjepecannotenfijngehakt
handjegemalen kokos
15prikkers
Instructions
Leg op een snijplank een velletje bakpapier. Smelt de chocolade au bain marie (of in de magnetron).
Steek de prikkers in de aardbeien. Haal de aardbeien door de gesmolten chocolade en bestrooi met de kokos en/of fijngehakte pecannoten. Leg de aardbeien op de snijplank en zet nog even terug in de koelkast zodat de chocolade kan uitharden (20 minuten) Haal ze pas uit de koelkast als je ze gaat eten. Anders smelt de chocolade weer en wordt het één grote kliederboel.
TIP: uiteraard kan je ook andere fijngehakte noten gebruiken. Ook leuk en lekker is om de aardbeien te dippen in een discodip of als je kraambezoek krijgt in roze/blauwe muisjes.