Kook de pasta gaar volgens de beschrijving op de verpakking. Verhit een scheutje olie en een klontje roomboter in een grote hapjespan. Bak de uien met de aubergine tot de uien glazig zijn. (2-3 min) Voeg dan de knoflook, flinke snuf peper, zout, en chilivlokken toe. Bak kort mee. Voeg de kip toe en bak de kip rondom goudbruin. Voeg de bloem toe en bak kort mee. Giet de slagroom en witte wijn erbij, roer door en leg de deksel niet helemaal gesloten op de pan. Laat 10 minuutjes zachtjes pruttelen. Voeg dan de peterselie, doperwten en een snufje nootmuskaat toe en laat nog 2 minuutjes zonder deksel pruttelen. Breng op smaak met eventueel extra peper / zout en een beetje citroensap.
Giet de pasta af en meng de pasta door de romige saus met kip en groenten. Bestrooi met geraspte kaas en eventueel extra chilivlokken en peterselie.