Trefwoord: pesto, pesto-roomkaas, roomkaas, wraps, wraps met zalm, zalm
Voorbereidingstijd: 10 minutenminuten
Bereidingstijd: 5 minutenminuten
Totale tijd: 15 minutenminuten
Servings: 8stuks
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Ingredients
8stuksmedium wrapssmaak naar eigen keuze
200gramgerookte zalm
200gramzuivelspread
90grampesto
30grampijnboompitten
1citroenrasp nodig
flinkesnufchilivlokken
snufversgemalen zwarte peper en zout
150gramgemengde sla
60gramkiemgroentenoptioneel
Instructions
Meng de zuivelspread met de pesto, peper, zout, chilivlokken en citroenrasp.
Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Verwarm in een droge koekenpan de wraps aan beide kanten even kort. TIP: leg een theedoek over de bereide wraps zodat ze lekker zacht blijven.
Smeer de wraps royaal in met de pesto-roomkaas. Verdeel over de wraps wat sla, de zalm, pijnboompitten, optioneel wat kiemgroenten en eventueel een snuf extra chilivlokken.
Rol de wraps op, halveer de wraps en smullen maar!