1/2komkommerin dunne reepjes gesneden, zonder vruchtvlees
125gramcherry tomatenin partjes gesneden
Zo maak je het (bereidingswijze)
Verwarm de frituurpan tot 180 graden. Dep de garnalen droog met keukenpapier. Meng de garnalen met een flinke snuf zout, peper, paprikapoeder, uienpoeder, en knoflookpoeder. (laat het liefst even een uurtje intrekken) Kluts in een bord 2 eieren met 2 el water. Leg op een ander bord de bloem en weer op een ander bord de panko. (mix door de panko eventueel wat extra peper en zout) Haal de garnalen eerst door het bloem, dan door het ei en vervolgens door de panko. Frituur de garnalen in 3 minuten goudbruin.
Smeer de wrap in met een dun (of dik) laagje mayonaise. Beleg met een handje sla, komkommer, avocado, bosui, cherry tomaten, de krokante garnalen en doe er dan naar eigen smaak chilisaus overheen.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!Vermeld @Familie.over.de.Kook of tag #familieoverdekook!