Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vietnamese ijskoffie met gecondenseerde melk
Vietnamese ijskoffie is romig en heerlijk zoet! Je maakt hem met gecondenseerde melk en is echt een super lekkere verwen koffie tijdens warme dagen.
Vind jij dit recept lekker?
Print Recept
Pinterest
Bewaar recept
Deze staat in je kookboek
Deel via WhatsApp
Voorbereidingstijd:
4
minuten
minuten
Bereidingstijd:
1
minuut
minuut
Totale tijd:
5
minuten
minuten
1
glas
Kookmodus:
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Wat heb je nodig (ingrediënten)
▢
1
eetlepel
gecondenseerde melk
▢
1
dubbele (cold) espresso
of gewoon afgekoelde espresso
▢
225
mililiter
melk
ik gebruik graag Barista kokosmelk
▢
ijsblokjes
Zo maak je het (bereidingswijze)
Doe de gecondenseerde melk in een glas. Ik drizzle altijd een beetje langs het glas. Dat ziet er leuk uit. 🤗
Schenk de koffie erbij, voeg de ijsblokjes en toe en giet dan de melk erbij. Even roeren en smullen maar!
Tip van Marie Louise: ben je een echte zoetekauw? Gebruik dan 1,5 of 2 el gecondenseerde melk.
Voedingswaarden
Serving:
1
glas
|
calorieën:
166
kcal
|
koolhydraten:
17
g
|
eiwit:
6
g
|
vet:
6
g
|
w.v verzadigd vet:
3.5
g
|
zout:
0.2
g
|
suiker:
15
g
Gang:
drankje
Keuken:
Nederlands, Vietnamese
ijskoffie met gecondenseerde melk, vietnamese ijskoffie, zoete ijskoffie
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!
Vermeld
@Familie.over.de.Kook
of tag
#familieoverdekook
!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer