scheutjewateroptioneel als je de saus dunner wilt maken
flinke snuf vers gemalen zwarte peper en zout
Instructions
Meng het zakje poeder voor het "gehakt" met 300 ml ijskoud water en zet dit weg in de koelkast voor 30 minuten.
Meng alle ingrediënten voor de knoflooksaus en zet dit in de koelkast tot gebruik.
Mix de rode ui met de knoflook, tomaat, tomatenpuree, peterselie, peper, zout, komijnpoeder en sambal toe een salsa in een keukenmachine. Heb je geen keukenmachine: snijd dan alles heeeeeeeeel fijn.
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Bak het vegetarische gehakt volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg de salsa toe en bak 2 minuten mee. Smeer de wraps in met het gehaktmengsel en leg de wraps op de bakplaat. Bak de wraps in 3-5 minuten.
Serveer de vegetarische Turkse pizza wraps met ijsbergsla, tomaat, komkommer, knoflooksaus en sriracha of sambal oelek.