400gramaardbeienin kleine stukjes gesneden (op 4 aardbeien na)
citroensapvers of uit potje
Zo maak je het (bereidingswijze)
Meng de Griekse yoghurt met de vanillesuiker en lemon curd. Ik gebruik hiervoor een garde.
Snijd de cake in kleine blokjes.
Verdeel over 4 glaasjes 2/3 van de blokjes cake en druk dit ietsjes aan. Drizzle er een klein beetje citroensap overheen.
Verdeel daaroverheen per glaasje 2 eetlepels van het Griekse yoghurt-lemon curd mengsel. Verdeel dan de helft van de stukjes aardbei eroverheen.
Herhaal deze stap met de overgebleven ingrediënten. Verdeel eventueel tijdens Pasen wat paaseitjes over de trifle. Eet smakelijk!
TIP: de trifle kun je prima een dag van te voren of een paar uur van te voren bereiden. Voeg dan wel pas voor serveren eventueel de toppings toe. Na pasen is het bijvoorbeeld heerlijk om geraspte kokos, fijngehakte pistache nootjes of amandelsnippers toe te voegen.