3plakjescakein kleine stukjes gesneden. (ik gebruikte marmercake)
250gramframbozen
1sinaasappelsap nodig
1zakjevanillesuiker
100gramMonChou (op kamertemperatuur)
125milliliterslagroom
handjekokossnippers
busslagroomoptioneel
1/5theelepelvanille extract
1eetlepelpoedersuiker
Instructions
Bak in een droge koekenpan de kokossnippers goudbruin.
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker.
Prak 125 gram frambozen fijn. Meng de frambozen door de MonChou samen met de poedersuiker en vanille extract. Spatel daarna voorzicht de stijfgeklopte slagroom erdoorheen.
Leg in 4 glaasjes een laagje cake. Besprenkel de cake met de sinaasappelsap. Verdeel daaroverheen het frambozen-MonChou mengsel eroverheen. Verdeel vervolgens de rest van de frambozen over het toetje.
Bestrooi met de goudbruin gebakken kokossnippers.
Wanneer je wilt uitpakken spuit dan nog een toef slagroom over het toetje. Eet smakelijk!