Trefwoord: stokbrood, stokbrood met kaas, stokbrood met kaas en tomaat, stokbrood uit de oven
Voorbereidingstijd: 8 minutenminuten
Bereidingstijd: 12 minutenminuten
Totale tijd: 20 minutenminuten
Servings: 1stokbrood
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Wat heb je nodig (ingrediënten)
1afbak stokbroodik gebruik meestal meergranen met zaadjes
150gramgeraspte kaasik gebruik meestal extra belegen
1teentjeknoflookgepeld en in de lengte doormidden gesneden
150gramsnoeptomaatjesgehalveerd
1/2rode uiin halve ringen gesneden
flinke snufversgemalen zwarte peper
snufpul biberof een snufje chilivlokken
flinkesnufgedroogde oregano
snufpaprikapoeder
snufkerriepoeder
handjerucolaoptioneel
Zo maak je het (bereidingswijze)
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en leg op een bakplaat.
Drizzle over beide kanten een beetje olijfolie en wrijf het teentje knoflook over beide kanten.
Bestrooi beide kanten met de geraspte kaas. Beleg daarop de tomaat, ui en bestrooi met zwarte peper, gedroogde oregano, pul biber (chilivlokken), paprikapoeder en kerriepoeder.
Bak het stokbrood in 10-12 minuten in de oven. Verdeel voor het serveren over het stokbrood een beetje rucola
TIP: ook lekker is om nog blokjes paprika toe te voegen en/of stukjes olijf. TIP: je kunt ook nog plakjes ham en/ of salami toevoegen.