3trostomatenrijpe tomaten gebruiken en hak de tomaten in kleine blokjes
2teentjesknoflookgeraspt
scheutjeextra vierge olijfolie
100gramplakjes chorizo
150-200gramgeraspte kaasik gebruikte extra belegen
3theelepelsgedroogde peterselie
snufvers gemalen zwarte peper en zout
snufjechilivlokken
Instructions
Meng in een schaaltje de fijngesneden tomaat, knoflook, gedroogde peterselie, scheutje extra vierge olijfolie, snuf peper, zout en chilivlokken. Meng dit alles goed door.
Beleg 4 sneeën brood met een laag geraspte kaas, daarop de tomaten, daarop plakjes chorizo en vervolgens weer geraspte kaas. Leg dan de andere 4 sneeën brood erop. Smeer het brood in met een beetje olijfolie. Bak op middelhoog vuur de tosti in een pan goudbruin. Zorg dat het vuur niet te hoog staat. Anders is je buitenkant zwart en de kaas niet gesmolten.