1teentjeknoflookniet een te groot teentje gebruiken
wateroptioneel
Instructions
Meng alle ingrediënten voor de frisse dressing en zet in de koelkast tot gebruik. Voeg eventueel een scheutje water toe om de dressing wat dunner te maken.
Verhit een scheutje olie in een hapjespan of grote koekenpan. Bak de uien met de knoflook, champignons en een snuf peper en zout tot de champignons beginnen te kleuren. Voeg de shoarma toe samen met de kerriepoeder, paprikapoeder en sambal badjak en bak de shoarma gaar.
Leg in een schaal de gemengde sla en verdeel daaroverheen de shoarma, avocado, radijsjes, komkommer, cherry tomaten en de feta. Drizzle er de frisse dressing overheen en voor wat pit sriracha.
TIP: je kunt ook de sla met de avocado, radijsjes, komkommer, cherrytomaten en de feta mengen. Dit staat minder mooi maar eet wel makkelijker. Verdeel vlak voor serveren de shoarma, dressing en sriracha eroverheen.
TIP: denk je niet genoeg te hebben aan alleen een salade? Serveer er dan stukjes pita bij of eet de salade met frietjes.