2pakkenverse tortelliniik gebruik spinazie-ricotta vulling
1zakverse spinazie400 gram verpakking
250milliliterslagroom
250gramchampignonsin partjes gesneden
1uigesnipperd
3teentjesknoflookgeraspt
1theelepelbloemflinke theelepel
snufpul biberof snufje chilivlokken
flinkesnufversgemalen zwarte peper
1groentebouillonblokje
1theelepelkerriepoeder
1theelepelpaprikapoeder
1/3theelepelnootmuskaat
1bolmozzarellaof 75 gram geraspte mozzarella
75gramextra belegen kaasgeraspt (of andere kaas naar keuze)
handjeverse basilicumoptioneel
Instructions
Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in.
Kook de tortellini gaar met een 1/2 groentebouillonblokje.
Verhit een scheutje olie in een hapjespan. Bak de uien met de knoflook, champignons en een snuf versgemalen zwarte peper tot de champignons beginnen te kleuren.
Voeg in delen de spinazie toe en bak tot de spinazie geslonken is. Voeg dan de specerijen toe, 1/2 bouillonblokje en de bloem en bak kort mee.
Giet de slagroom erbij en laat even kort koken. Schep de tortellini door de saus en doe vervolgens de pasta in de ovenschaal. Bestrooi met stukjes mozzarella en geraspte kaas.
Bak goudbruin in de oven voor ongeveer 10 minuten tot de kaas goudbruin is. Bestrooi vlak voor serveren met eventueel wat blaadjes basilicum. Eet smakelijk!