Ga terug
–+ servings
broodje vegan roerei Greenforce

Broodje vegan roerei met spinazie

Broodje vegan roerei met spinazie, vegan kaas en sriracha. Een heerlijke voedzame lunch of ontbijt.
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Gang: Lunch, Ontbijt
Keuken: Nederlandse
Trefwoord: broodje, broodje vegan ei, lunch, ontbijt, spinazie, sriracha, vegan, vegan ei
Porties: 1 broodje

Equipment

  • koekenpan

Ingrediënten

  • 1 broodje
  • flinke hand spinazie
  • 10 gram Vegan ei mix Greenforce
  • 50 milliliter koud water
  • 2 plakken vegan kaas
  • vegan mayonaise
  • flinke snuf versgemalen zwarte peper en zout
  • snuf gedroogde oregano
  • snuf pul biber
  • sriracha optioneel
  • olijfolie
  • cherrytomaatjes gehalveerd

Instructies

  • Rooster de boterham, smeer in met een laagje vegan mayonaise, leg een hand rauwe spinazie erop en vervolgens twee plakken vegan kaas.
  • Mix 10 gram Vegan ei mix van Greenforce met 50 milliliter water tot een glad beslag. Verhit een scheut olijfolie in een anti-aanbaklaag koekenpan. Bak het beslag op middelhoog vuur voor. Keer na 1 minuut om of hak het na 1,5 minuut met een spatel tot roerei. Bestrooi met een snuf pul biber, flinke snuf vers gemalen zwarte peper en zout en een snufje gedroogde oregano.
  • Beleg de boterham met de roerei en leg er wat cherrytomaatjes op. Drizzle eventueel wat extra sriracha eroverheen voor wat pit.
    TIP: ook lekker met gewone chilisaus.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook