Meng de kip met de paprikapoeder, kerriepoeder en een snuf vers gemalen zwarte peper en zout.
Meng alle ingrediënten voor de sriracha mayonaise in een schaaltje. Prak de avocado's met een flinke snuf vers gemalen zwarte peper, zout en het sap van een 1/2 limoen. Breng verder op smaak met een beetje chilivlokken.
Verhit een scheut olie in een wok of hapjespan. Fruit de uien met de knoflook. Voeg de kip en reepjes paprika toe en bak kort aan. Voeg een klein een scheutje water toe en laat de kip 10 minuten pruttelen. Soms verliest de kip vrij veel vocht. Maak dan een maïzena papje en voeg dit na 10 minuten toe. (maïzena papje: 1 flinke tl maïzena mengen met een scheutje koud water)
Verwarm de wraps in een droge koekenpan. Smeer de wraps in met een laagje sriracha mayonaise. Leg daarop wat sla, de kip met paprika, een klodder guacamole en een beetje extra sriracha mayonaise.
Succes met eten! Dit krijg je bijna niet netjes gegeten ;-)