Ga terug
+ servings
trifle met advocaat, mergpijp en bokkenpootjes

Trifle met advocaat, mergpijpjes en bokkenpootjes

Paas idee: trifle met advocaat, mergpijpjes en bokkenpootjes
4 van 1 stem
Afdrukken Pin
Gang: Nagerecht/Toetje
Keuken: Nederlandse
Trefwoord: advocaat, bokkenpootjes, merpijpjes, paasrecept, paastoetje, toetje, trifle
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 2 minuten
Totale tijd: 7 minuten
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 4 stuks reuzemerpijpen in stukjes gesneden
  • 4 stuk bokkenpootjes fijn gehakt
  • 7 eetlepels advocaat
  • 200 milliliter slagroom
  • 150 gram volle yoghurt
  • 3 eetlepels suiker

Instructies

  • Mix de slagroom lobbig met 3 eetlepels suiker. Spatel voorzichtig 4 eetlepels advocaat en de yoghurt door de slagroom.
  • Leg op de bodem van de glaasjes een beetje van de gesneden mergpijpjes, daarop het advocaat-slagroom mengsel, een beetje advocaat en een beetje fijngehakte bokkenpootjes. Ga zo verder tot alle ingrediënten gebruikt zijn.
  • Serveer de trifle meteen of zet de trifle afgedekt in de koelkast tot gebruik.