Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de uien glazig met een snufje peper en zout. Voeg de knoflook, sambal, paprikapoeder, komijnpoeder, chilipoeder en kerriepoeder toe en bak dit even kort mee. Voeg dan het gehakt toe en bak het gehakt goudbruin en gaar.
Voeg vervolgens de 3/4 deel van de blokjes tomaat toe en bak dit op middelhoog vuur voor 3 minuten mee.
Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel over de wraps het gehaktmengsel, de bonen, het mais en bestrooi met de geraspte kaas.
Bak de "tostada's" ongeveer 5 minuten in de oven.
Maak ondertussen de saus: Meng 4 grote eetlepels Griekse yoghurt met een scheutje citroensap, 1 tl chilivlokken, peper en zout.
Als de wraps klaar zijn, bestrooi ze dan met de blokjes avocado, tomaat, koriander en een flinke eetlepel van de frisse Griekse yoghurt saus.