Ga terug
+ servings

kip kerrie salade

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Gang: avondeten, Lunch
Porties: 1 schaaltje

Ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • 1 kipbouillonblokje
  • 1 bosui/lenteui fijngesneden
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • handje verse bieslook fijngesneden
  • 2 flinke theelepels kerriepoeder
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 kleine theelepel knoflookpoeder
  • 1,5 theelepel sriracha
  • snuf peper en zout
  • 1 grote augurken zoet/zuur fijngesneden

Instructies

  • Breng in een pan water aan de kook met 1 kipbouillonblokje. Leg de kipfilets hierin en laat met de deksel op de pan zachtjes 15 minuten koken. Pluk daarna de kip uit elkaar. Meng in een mengkom de geplukte kip met alle overige ingrediënten. Zet afgedekt in de koelkast zodat alle smaken goed kunnen intrekken.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook