Snijd het groen van de bospeen en snijd daarna de bospeen in de lengte doormidden en vervolgens beide kanten door de helft
Kook de bospeen voor 5 minuten op middellaag vuur. Giet de bospeen af
Vet een grote ovenschaal in en leg op de ene helft de aardappelpartjes en op de andere helft de gekookte posbeen
Besprenkel de aardappelpartjes en bospeen met olijfolie en gemalen zeezout en zwarte peper
Zet de schaal in de oven en bak ongeveer 15-20 minuten
Maak ondertussen de yoghurt saus en de kabeljauw klaar
Snijd de bosui in fijne ringen. Meng 5 flinke eetlepels yoghurt met een handje bosui, mosterd, olijfolie extra vierge en breng op smaak met peper en zout
Verhit in een koekenpan de roomboter en bak de overige bosui voor 1 minuut
Voeg de kabeljauw toe en bak 2-3 minuten aan iedere kant en breng op smaak met zwarte peper en zeezout
Verdeel de bospeen en de aardappelpartjes over 4 borden en serveer met de gebakken kabeljauw/bosui en de frisse yoghurtsaus