Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng de tomatenpuree met de sriracha, gedroogde oregano, flinke snuf versgemalen zwarte peper en een klein scheutje water.
Rol het bladerdeeg uit op het bijgeleverde bakpapier. Smeer het bladerdeeg in met de (pittige) tomatenpuree. Verdeel dan de stukjes salami eroverheen samen met de feta, geraspte kaas en olijven. Bestrooi eventueel nog met een beetje extra gedroogde oregano.
Rol voorzichtig de rol bladerdeeg aan de lange kant op en snijd in ongeveer 10-11 stukken.
Leg de bladerdeegrolletjes op de met bakpapier beklede bakplaat. Druk de rolletjes iets platter. Smeer de rolletjes in met geklutst ei. Bak de bladerdeegrolletjes in 15-20 minuten gaar en goudbruin. Laat op een rooster iets afkoelen voordat je je tanden erin zet.
TIP: bestrooi vlak voor serveren eventueel met fijngehakte peterselie of basilicum.