1theelepelchiu chow chili olieLee Kum Kee Chiu Chow Chili Olie
3stengelsbosuifijngehakt
8mais tortilla wrapsof 4 grote wraps
handjeongezouten cashewnoten
snufvers gemalen zwarte peper
zonnebloemolie
FRISSE CRÈME FRAÎCHE DIP
1bekertje (200gr)crème fraîche
flinke snufvers gemalen zwar
1theelepelchiu chow chili olieLee Kum Kee Chiu Chow Chili Olie
Zo maak je het (bereidingswijze)
Meng de crème fraîche met een flinke snuf vers gemalen zwarte peper en zeezout. Besprenkel met een theelepel Chiu Chow Chili Olie en zet even in de koelkast.
Verhit een scheutje zonnebloemolie en 1 theelepel Chiu Chow Chili Olie in een wok en bak de kip met een snuf peper en zout gaar en goudbruin. Haal de kip uit de pan en verhit eventueel opnieuw een scheutje zonnebloem olie. Fruit kort de uien met de rode peper, knoflook en gember. Voeg de Chinese wokgroenten toe en bak 3-5 minuten mee. Voeg de kip toe samen met de Premium Oestersaus en honing en bak dit kort mee op middelhoog vuur. (1-2 min)
Verwarm in een droge koekenpan de wraps. Smeer de wraps in met de frisse crème fraîche saus. Leg hierop de Chinese kip en bestrooi met fijngehakte bosui en de cashewnoten. Rol de wraps op of eet ze net zoals wij hebben gedaan met mes en vork. Als je ze oprolt, zorg er dan voor dat je kip niet in het midden legt. Anders kan je ze niet goed oprollen.