Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pistache ijskoffie
Een romige en verfrissende ijskoffie met de heerlijke smaak van Pistache. Makkelijk te maken en klaar binnen 5 minuten.
Vind jij dit recept lekker?
Print Recept
Pinterest
Bewaar recept
Deze staat in je kookboek
Deel via WhatsApp
Voorbereidingstijd:
4
minuten
minuten
Bereidingstijd:
1
minuut
minuut
Totale tijd:
5
minuten
minuten
1
glas
Kookmodus:
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Wat heb je nodig (ingrediënten)
▢
1
koude espresso
▢
175
milliliter
Barista Kokosmelk
▢
40
gram
pistache pasta
▢
ijsblokjes
Zo maak je het (bereidingswijze)
Smelt de pistache pasta voor 20-30 seconden in de magnetron.
Voeg de gesmolten pistache pasta toe en de melk en schuim op. (het opschuimen is optioneel)
Vul een glas met ijsblokjes, voeg de espresso toe en giet daarna de melk erbij. Even roeren en smullen maar.
TIP van Marie Louise: garneer eventueel met extra gesmolten pistache pasta.
TIP: geen liefhebber van kokosmelk? Gebruik dan een andere melk naar eigen wens.
Voedingswaarden
Serving:
1
glas
|
calorieën:
280
kcal
|
koolhydraten:
10
g
|
eiwit:
4
g
|
vet:
25
g
|
w.v verzadigd vet:
9
g
|
zout:
0.2
g
|
vezels:
2
g
|
suiker:
6
g
Gang:
drankje
Keuken:
Nederlands
ijskoffie, ijskoffie maken, ijskoffie recept, pistache ijskoffie, zomerdrankje
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!
Vermeld
@Familie.over.de.Kook
of tag
#familieoverdekook
!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer