Trefwoord: paas tiramisu, paastoetje, tiramisu met advocaat, toetje in een glaasje
Voorbereidingstijd: 10 minutenminuten
Bereidingstijd: 5 minutenminuten
Totale tijd: 15 minutenminuten
Servings: 4personen
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Equipment
4 mooie glazen of een mooie serveerschaal
Wat heb je nodig (ingrediënten)
125grammascarpone
125milliliterslagroom
25gramsuiker
1/2zakjevanillesuiker
75gramadvocaat+ extra voor garnering
125milliliterespresso
18lange vingersin grote stukken gehakt
cacaopoeder
4paaskoekjeof paaseitjes
Zo maak je het (bereidingswijze)
Klop de slagroom stijf met de suiker.
Roer de mascarpone los met de advocaat en een half zakje vanillesuiker. Roer voorzichtig de opgeklopte slagroom erdoorheen.
Draai de lange vingers kort door de espresso.
Verdeel de helft van de lange vingers in de glaasjes, verdeel hier de helft van het mascarpone-mengsel overheen en herhaal deze stap. Zet de glaasje minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven.
Verdeel vlak voor serveren er extra advocaat overheen, bestrooi met cacaopoeder en steek er een gezellig paaskoekje in. Eet smakelijk. 😋