2blikjestonijn in wateruitgelekt (blikjes van ongeveer 160 gram)
1eetlepelGriekse yoghurt
1eetlepelmayonaise flinke eetlepel
flinke snuf versgemalen zwarte peper en zout
snufjepul biber(chilivlokken)
PITTIGE ANANAS SALSA
1/2verse ananasgeschild en in kleine stukjes gesneden
1/2rode uiheel fijngesnipperd
125gramcherrytomatenin kleine stukjes gesneden
1/3komkommerin hele kleine blokjes gesneden (zonder vruchtvlees)
1rode peperfijngehakt
2stengelsbosuifijngesneden
snufversgemalen zwarte peper en zout
handje verse korianderfijngehakt (mag ook peterselie zijn)
scheutjelimoensapof citroensap
EXTRA'S
zakgemengde sla
4stuksNaanniet te grote Naan gebruiken
Instructions
Meng alle ingrediënten voor de pittige ananas salsa en zet in de koelkast tot gebruik.
Meng de uitgelekte tonijn met de mayonaise, yoghurt, peper, zout en pul biber (chilivlokken)
Verwarm de Naan volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Leg een flinke hand gemengde sla op de naan, verdeel daaroverheen de tonijnsalade en verdeel tenslotte de pittige ananas salsa over de Naan. Bestrooi eventueel met extra fijngehakte koriander/peterselie.