1/2komkommerin dunne halve reepjes gesneden (liefs zonder zaadlijst)
1rode uiin hele dunne halve ringen gesneden (klein uitje gebruik)
100gramfetaof vegan feta
hummusik gebruikte een pikante hummus
ijsbergsla
2verpakkingjackfruit balletjes
handjekorianderfijngehakt
DRESSING
6eetlepelsGriekse yoghurtof soja yoghurt
1/2limoensap nodig
1teentje knoflookgeraspt
8 blaadjesmuntfijngehakt
kleinhandjekorianderfijngehakt
snufpul biberof chilivlokken
snufversgemalen zwarte peper en zout
Zo maak je het (bereidingswijze)
Meng alle ingrediënten voor de dressing en zet in de koelkast tot gebruik.
Verwarm de jackfruit balletjes zoals beschreven op de gebruiksaanwijzing en halveer de balletjes daarna.
Verwarm ook de Naan volgens de gebruiksaanwijzing. Wanneer je zelf Naan maakt, houdt ze dan warm in aluminiumfolie.
Smeer de Naan in met een flinke laag hummus. Leg daarop wat (ijsberg)sla, daarop de jackfruit balletjes, de feta, de rode ui en komkommer. Drizzle er de dressing overheen en bestrooi met wat extra koriander en eventueel extra pub biber/chilivlokken