Sla de kipfilet iets platter. Dit doe je door de kipfilets op een snijplank te leggen met huishoudfolie eroverheen. Sla met de onderkant van een koekenpan of deegroller de kipfilets iets platter.
Meng de kipfilet met alle ingrediënten voor de kip in een schaal of kom, dek dit af en laat minimaal 30 minuten marineren. Hoe langer hoe lekkerder.
ALS DE KIP KLAAR IS MET MARINEREN MAAK DAN DE SALADE VERDER KLAAR
Meng alle ingrediënten voor de saus en zet in de koelkast tot gebruik.
Giet de mais en bonen af. (apart van elkaar)
Verhit een klein scheutje olie in een koekenpan en bak de mais goudbruin en krokant.
Verhit een scheutje olie in een kookpan of grillpan en grill de kipfilet gaar en goudbruin (ongeveer 4-5 minuten per kant) Snijd de kipfilet in dunne reepjes.
Meng in een grote schaal alle ingrediënten voor de salade. Verdeel hier overheen de reepjes kip en drizzle er de saus overheen. Serveer er eventueel tortillachips bij en eet smakelijk.
TIP: ook erg lekker is om nog feta eroverheen te verkruimelen.