flinkesnufversgemalen zwarte peperecht niet te zuinig zijn!
2zoet-zure augurkenfijngehakt
1theelepelaugurkensap
Zo maak je het (bereidingswijze)
Meng alle ingrediënten voor de burgersaus en zet in de koelkast tot gebruik.
Druk de kant en klare burgers plat en bestrooi beide kanten van de burgers met een flinke snuf versgemalen zwarte peper en zout.
Grill de burgers goudbruin en gaar. Laat de geraspte kaas over de burgers smelten.
Bak ondertussen in een koekenpan de uien in een klein scheutje zonnebloemolie samen met een snuf versgemalen zwarte peper en zout. Voeg vlak voordat de uien klaar zijn een klein klontje roomboter toe en bak nog even kort verder. (zo krijgen je uien een heerlijke smaak)
Snijd de (kaiser)broodjes open en smeer de onderkant in met de burgersaus. Leg daarop wat sla, de gebakken uien, tomaat, burger, eventueel extra plakjes augurk en nog wat extra burgersaus.
Eet smakelijk!
TIP: rooster eventueel de opengesneden kaiserbroodjes eventje goudbruin. Dit kan onder een grill, op de bbq of in een koekenpan. Smeer binnenkant van de broodjes voor extra smaak eventueel voor het bakken in met een beetje roomboter.