250gram cherry tomaatjesin kleine stukjes gesneden
snuf vers gemalen zwarte peper en zout
2theelepelsbalsamico azijn
1eetlepelcitroensap
1,5theelepelgedroogde oregano
scheutjeextra vierge olijfolie
Zo maak je het (bereidingswijze)
Begin met het marineren van de tomaatjes: meng hiervoor alle ingrediënten en laat dit even 10-15 minuutjes staan.
Maak de avocadomousse: Pureer hiervoor de avocado's met de cremè fraîche, snuf peper, zout, chilivlokken, mosterd en de citroensap.
Snijd het stokbrood in ongeveer 16 stukjes. Besprenkel beide kanten met olijfolie, wrijf beide kanten in met de knoflook en bestrooi met een beetje peper en zout. Grill het stokbrood aan beide kanten goudbruin. Dit kan onder de grill, in een koekenpan of op een grillpan.
Smeer 1 kant van het stokbrood in met de avocadomousse. Leg hierop wat gemarineerde tomaatjes en de rivierkreeftjes. Besprenkel eventueel met een klein beetje extra marinade.