125gram gerookte makreel in stukjes geplukt en graatjes eruit gehaald
1/4komkommerin kleine blokjes gesneden (zonder vruchtvlees)
1avocadoin blokjes gesneden
1/2citroensap nodig
flinkesnufvers gemalen zwarte peper en zout
snufpul biber (chilivlokken) optioneel
extra vierge olijfolie
125gramcrème fraîche
vers stokbroodin schuine plakjes gesneden
Zo maak je het (bereidingswijze)
Meng de crème fraîche met een flinke snuf vers gemalen zwarte peper en zout.
Meng de blokjes avocado met de komkommer blokjes en het sap van een 1/2 citroen met een klein snufje peper en zout.
Besprenkel de sneetjes stokbrood met olijfolie en rooster/grill beide kanten goudbruin. Smeer de stokbrood vervolgens in met een laagje crème fraîche. Leg daarop het mengsel van avocado en komkommer en daarop de stukjes gerookte makreel. Bestrooi eventueel met een beetje chilivlokken en/of fijngehakte peterselie.