Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broodje rosbief met Vadouvan mayonaise
Makkelijk broodje met rosbief en Vadouvan mayonaise. Bomvol smaak en binnen 5 minuten op tafel. Heerlijk voor lunch of avondeten.
5
Print Recept
Pinterest
Bewaar recept
Deze staat in je kookboek
Deel via WhatsApp
Voorbereidingstijd:
3
minuten
minuten
Bereidingstijd:
2
minuten
minuten
Totale tijd:
5
minuten
minuten
2
personen
Kookmodus:
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Wat heb je nodig (ingrediënten)
▢
2
broodjes
soort naar eigen wens
▢
100
gram
rosbief
▢
flinke
hand
rucola
▢
1
stengel
bosui
fijngesneden
▢
8
plakjes
komkommer
▢
handje
kiemgroenten
alfalfa of tuinkers is ook lekker
VADOUVAN MAYONAISE
▢
4
eetlepels
mayonaise
▢
2
theelepels
Vadouvan specerijen
▢
chilivlokken
naar smaak
▢
versgemalen zwarte peper
naar smaak
Zo maak je het (bereidingswijze)
Meng alle ingrediënten voor de Vadouvan mayonaise.
Snijd de broodjes doormidden. Smeer beide kanten in met de Vadouvan mayonaise.
Beleg de onderkant met een handje rucola, daarop plakjes komkommer, daarop plakjes rosbief en dan een beetje kiemgroenten en fijngesneden bosui.
Leg de bovenkant erop en eet smakelijk!
TIP: kan je niet goed tegen lactose? Gebruik dan een vegan mayonaise.
Voedingswaarden
Serving:
1
broodje
|
calorieën:
345
kcal
|
koolhydraten:
26
g
|
eiwit:
18
g
|
vet:
19
g
|
w.v verzadigd vet:
3.5
g
|
zout:
1.5
g
|
vezels:
4
g
|
suiker:
3
g
Gang:
Lunch
Keuken:
Nederlands
broodje rosbief, lunchbroodje, rosbief sandwich, Vadouvan, Vadouvan mayonaise
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!
Vermeld
@Familie.over.de.Kook
of tag
#familieoverdekook
!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer