Meng alle ingrediënten (behalve de pure chocolade) in een keukenmachine tot een smeuïge "deegbal"TIP: afhankelijk van hoe smeuïg je dadels zijn, kan het zijn dat je ietsjes meer kokosmelk moet toevoegen.
Haal het mengsel uit de keukenmachine en rol er ongeveer 18 balletjes van. Leg de balletjes op een snijplank of groot bord en laat 30 min opstijven in de koelkast.
Leg op een nieuwe snijplank of bord een vel bakpapier.
Smelt vervolgens de chocolade au bain marie of in de magnetron. Rol de bounty balletjes door de gesmolten chocolade. (ik gebruik gewoon mijn vingers...lekker kliederen en daarna je vingers aflikken ;-) )
Leg de bounty dadelballetjes op het bakpapier, bestrooi eventueel met extra geraspte kokos en zet de balletjes voor minimaal 15 minuten in de koelkast voordat je kunt gaan aanvallen. Eet smakelijk!
TIP: bewaar de dadelballetjes in de koelkast, ze zijn 5-7 dagen houdbaar.
TIP: wil je niet zo lang hoeven wachten? De dadelballetjes zijn ook lekker zonder de gesmolten chocolade. Rol ze eventueel dan door geraspte kokos of cacaopoeder.