Verwarm de oven voor volgens de gebruiksaanwijzing van je pizza naar keuze.
Meng de plakjes courgette met een scheutje extra vierge olijfolie, citroensap, peper, zout, gedroogde oregano en chilivlokken.
Beleg de pizza’s met de oude kaas en geraspte mozzarella. Leg daarop de plakjes courgette en champignons. Bestrooi eventueel met een extra snuf versgemalen zwarte peper en gedroogde oregano.
Bak de pizza’s in de oven goudbruin. (tijd is afhankelijk van het soort pizzabodem)
Bak ondertussen in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin. Bestrooi wanneer de pizza’s klaar zijn de pizza met de pijnboompitten en een handje rucola.
Eet smakelijk!
TIP: bak de volgende dag eventueel een heerlijke omelet de overgebleven courgette en champignons. Breng de omelet op smaak met dezelfde specerijen als je nu bij de pizza doet. Bestrooi de omelet eventueel nog met geraspte kaas en je hebt een heerlijke "restjes" maaltijd!