Snijd de ontpitte kersen in stukjes (of maal ze grof in een keukenmachine)
Hak de Odekoeken in stukjes.
Meng de mascarpone met de Griekse yoghurt en vanillesuiker. Spatel voorzichtig de helft van de kersen erdoorheen.
Bouw laagjes op in een glas beginnend met een laagje koek, het mascarpone mengsel en daarop de fijngehakte kersen. Je kunt meerdere dunne laagjes doen of gewoon 3 wat dikkere lagen.
Sluit eventueel af met de kersenstukjes en eventueel wat extra fijngehakte koek.
TIP: wees voorzichtig met het fijnhakken en ontpitten van de kersen. Het spettert behoorlijk en geeft behoorlijk vlekken. Whahaha en ja...dat weet ik uit ervaring.
TIP: wil je dit toetje maken maar zijn er geen verse kersen? Gebruik dan eventueel vlaaikersen of kersen uit pot. (wanneer je vlaaikersen gebruik, gebruik dan ook het gelei) Qua hoeveelheden is dit naar eigen smaak.