Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Laat het bladerdeeg ietsjes ontdooien. (niet helemaal anders is het lastig werken met de uitsteek vormpjes)
Steek met de uitsteekvorm de grote sterren en kleine sterren uit het deeg. (of gebruik gewoon 1 maat)
Leg de grote sterren op de bakplaat. Leg in het midden van de vorm een dotje Nutella. Druk de kleine ster in het midden op de Nutella. TIP: wanneer je dezelfde grote wilt gebruiken, smeer dan gewoon het hele vormpje in met Nutella
Bestrijk de bladerdeeg koekjes met geklutst ei en bak in 12-15 minuten goudbruin en gaar.
Laat op een rooster de koekjes iets afkoelen en bestrooi met poedersuiker. De koekjes zijn zowel warm, lauwwarm als koud lekker.
TIP: je houdt natuurlijk bladerdeeg over. Dit kan je eventueel bij elkaar kneden en opnieuw uitrollen. Gebruik tijdens het uitrollen wel een beetje bloem tegen het plakken.