Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Oude kaassalade
maak eens zelf een oude kaassalade voor op een stokbroodje of toastje. Succes gegarandeerd.
4.17
van
6
stemmen
Print Recept
Pinterest
Bewaar in jouw kookboek
Deze staat in je kookboek
Gang:
Bijgerecht, Borrelhapje, Snack
Keuken:
Nederlandse
Trefwoord:
oude kaas, oude kaassalade
Voorbereidingstijd:
5
minuten
minuten
Bereidingstijd:
2
minuten
minuten
Totale tijd:
7
minuten
minuten
Servings:
1
schaaltje
Kookmodus:
Scherm blijft aan zolang je kookt.
Wat heb je nodig (ingrediënten)
▢
75
gram
oude kaas
in hele kleine blokjes gesneden
▢
2
eetlepels
crème fraîche
of Griekse yoghurt
▢
5
eetlepels
mayonaise
flinke eetlepels
▢
snufje
zout
▢
flinke
snuf
vers gemalen zwarte peper
▢
1
theelepel
mosterd
▢
2
theelepels
grove mosterd
▢
3
theelepels
gedroogde bieslook
▢
0,5
theelepel
kurkuma
▢
0,5
theelepel
uienpoeder
▢
0,5
theelepel
knoflookpoeder
▢
0,5
theelepel
poedersuiker
optioneel
Zo maak je het (bereidingswijze)
Het recept is heel simpel! Alles mengen en afgedekt in de koelkast zetten tot gebruik.
Familie over de Kook: gebruikt vaak de kruiden van Van Beekum
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!
Vermeld
@Familie.over.de.Kook
of tag
#familieoverdekook
!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer