Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Oude kaassalade
maak eens zelf een oude kaassalade voor op een stokbroodje of toastje. Succes gegarandeerd.
4.17
van
6
stemmen
Printen
Pin
Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboek
Opgeslagen!
Gang:
Bijgerecht, Borrelhapje, Snack
Keuken:
Nederlandse
Trefwoord:
oude kaas, oude kaassalade
Voorbereidingstijd:
5
minuten
minuten
Bereidingstijd:
2
minuten
minuten
Totale tijd:
7
minuten
minuten
Porties:
1
schaaltje
Kook stand
Scherm aanhouden tijdens het koken
Ingrediënten
75
gram
oude kaas
in hele kleine blokjes gesneden
2
eetlepels
crème fraîche
of Griekse yoghurt
5
eetlepels
mayonaise
flinke eetlepels
snufje
zout
flinke
snuf
vers gemalen zwarte peper
1
theelepel
mosterd
2
theelepels
grove mosterd
3
theelepels
gedroogde bieslook
0,5
theelepel
kurkuma
0,5
theelepel
uienpoeder
0,5
theelepel
knoflookpoeder
0,5
theelepel
poedersuiker
optioneel
Instructies
Het recept is heel simpel! Alles mengen en afgedekt in de koelkast zetten tot gebruik.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!
Vermeld
@Familie.over.de.Kook
of tag
#familieoverdekook
!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer