Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aioli
4.12
van
9
stemmen
Printen
Pin
Klik Hier: recept opslaan in je eigen kookboek
Opgeslagen!
Gang:
Diner, Hoofdgerecht, Lunch, Snack
Keuken:
Spaanse
Porties:
4
personen
Kook stand
Scherm aanhouden tijdens het koken
Ingrediënten
2
eidooiers
1 of 2
teentjes
knoflook
geperst
150
milliliter
olijfolie mild
2
theelepels
citroensap
1
theelepel
mosterd
peper en zout
Instructies
Doe de eidooiers met de geraspte knoflook een 1 tl mosterd en een snufje peper/zout in een mengbeker. Voeg al mixend beetje bij beetje de olijfolie toe. Breng op smaak met eventueel extra peper en/of zout en een klein beetje citroensap.
Heb je dit recept gemaakt, laat het ons weten!
Vermeld
@Familie.over.de.Kook
of tag
#familieoverdekook
!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer