Kook de penne gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bestrooi de gesneden kip met peper, zout, 1 tl chilipoeder en 1 tl kerriepoeder. Verhit een scheut olie in een hapjespan en bak de kip rondom goudbruin. Voeg de uien (niet te bosui), de knoflook, paprika en champignons toe. Voeg als de champignons bruin beginnen te kleuren de spinazie toe en laat deze iets slinken. Voeg dan de kruidenroomkaas toe en roer alles goed door elkaar. Breng eventueel op smaak met een snufje peper en/of zout. Voeg de gekookte penne toe en roer deze door de saus. Vet een ovenschaal in en doe hierin de penne. Bestrooi met de bosui, geraspte kaas, en scheur de mozzarella eroverheen. Bak 10-15 minuten in de oven.
Rooster ondertussen de pijnboompitten goudbruin. Bestrooi als de pasta ovenschotel klaar is met de pijnboompitten.