250gramgrote garnalen ik gebruikte die uit de Freshly Fish visbox
klontkruidenboter
250gramProvolone kaasgeraspt of in plakjes
takjesverse oreganofijngehakt
snufchilivlokken
snufpeper en zout
citroensap
oerbrooddikke plakken gesneden
Zo maak je het (bereidingswijze)
Verhit de oven voor op 230-250 graden. Leg de kaas in een gietijzeren pannetje. Bestrooi de kaas met de fijngehakte oregano en chilivlokken en een snufje peper en zout. Zet in de oven en verhit tot de kaas gaat borrelen en mooi goudbruin is.
Wok ondertussen de garnalen met een snuf peper, zout en een scheutje citroensap. Voeg een klont kruidenboter toe en bak nog even kort mee.
Smeer de plakken oerbrood in met olijfolie, peper, zout en eventueel wat knoflook. Grill de plakken brood en serveer bij de garnalen en kaasdip.