1zakjeSanta Maria Chicken Taco Kruidenpastazit in een zwart gekleurd zakje
75gramgeraspte cheddar
korianderoptioneel
taco's
snufvers gemalen zwarte peper en zout
zonnebloemolie
Zo maak je het (bereidingswijze)
Verwarm de oven op 180 graden hetelucht. Verwarm ondertussen een scheutje olie in een wok of hapjespan. Bak de uien met de tomaat, knoflook en een snufje peper en zout. (ongeveer 3 min). Voeg de stukjes kip toe en bak tot de kip gaar is. Voeg dan de zak wokgroente toe en bak deze kort mee. (hoe lang je bakt is naar eigen smaak...wij houden van knapperige groente) Voeg dan het zakje kruidenpasta toe en verwarm even kort mee.
Vul de taco schelpen met de kip-groente vulling. Zet de taco's in een ovenschaal en bestrooi ze met geraspte cheddar. Bak de taco's ongeveer 15 min. Maak ondertussen eventueel een Mexicaanse dip en/of guacamole klaar. Bestrooi de taco's vlak voor serveren met fijngehakte koriander (of peterselie als je geen koriander lust)
TIP: doordat de taco's in de oven tegen elkaar komen worden sommige kanten wat zacht. Je kan eventueel ook de taco's bereiden zoals de bereidingswijze op de verpakking aangeeft, de taco's vullen en dan eventjes de taco's onder de grill zetten.
TIP: je kunt ook twee zakjes saus gebruiken als je meer saus wilt.