Ga terug
–+ servings
Kerst toetje ijs met chocoladesaus en koek

Ijs met chocoladesaus en koek

Ijs met chocoladesaus en koek. Een super simpel maar o zo lekker "toetje"
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 5 minuten
Gang: Nagerecht/Toetje
Keuken: Nederlandse
Trefwoord: chocoladesaus, ijs, ijs met chocoladesaus, Kerst, Kersttoetje, simpel toetje, toetje
Porties: 4 personen

Equipment

  • 4 schaaltjes

Ingrediënten

  • 12 bolletjes roomijs
  • chocoladesaus ik gebruik gewoon kant en klare chocoladesaus
  • 4 koek naar keuze (als je kleine koekjes gebruikt, verdubbel dan de hoeveelheid)
  • frambozen
  • handje kokossnippers
  • slagroom bus of zelf geklopt

Instructies

  • Bak in een droge koekenpan een handje kokossnippers goudbruin.
  • Verdeel over 4 schaaltjes 3 bolletjes ijs. Spuit een dikke dot slagroom in het midden van de bolletjes ijs. Drizzle er chocoladesaus overheen. Steek er de koek in en verdeel wat verse frambozen over de schaaltjes. Bestrooi tenslotte met de goudbruin gebakken kokossnippers.
  • Eet smakelijk!
  • TIP: je kunt natuurlijk ook vanille ijs, chocolade ijs, pecannoten ijs of een andere ijssmaak gebruiken die jij lekker vindt.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook