Ga terug
+ servings
oude kaassalade zelf maken

Oude kaassalade

maak eens zelf een oude kaassalade voor op een stokbroodje of toastje. Succes gegarandeerd.
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 2 minuten
Totale tijd: 7 minuten
Gang: Bijgerecht, Borrelhapje, Snack
Keuken: Nederlandse
Trefwoord: oude kaas, oude kaassalade
Porties: 1 schaaltje

Ingrediënten

  • 75 gram oude kaas in hele kleine blokjes gesneden
  • 2 eetlepels crème fraîche of Griekse yoghurt
  • 5 eetlepels mayonaise flinke eetlepels
  • snufje zout
  • flinke snuf vers gemalen zwarte peper
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 theelepels grove mosterd
  • 3 theelepels gedroogde bieslook
  • 0,5 theelepel kurkuma
  • 0,5 theelepel uienpoeder
  • 0,5 theelepel knoflookpoeder
  • 0,5 theelepel poedersuiker optioneel

Instructies

  • Het recept is heel simpel! Alles mengen en afgedekt in de koelkast zetten tot gebruik.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook