Ga terug
+ servings
kooboek Vers Deeg review: tosti met kaas, spinazie en pesto

tosti met kaas, spinazie en pesto

Wil je eens een ander soort tosti maken? probeer dan deze tosti met kaas, spinazie en pesto
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 5 minuten
Gang: Lunch
Keuken: Nederlandse
Trefwoord: kaas, pesto, spinazie, tosti
Porties: 1 tosti

Equipment

  • koekenpan met deksel

Ingrediënten

  • 1 theelepel olijfolie
  • handje verse spinazie
  • snuf vers gemalen zwarte peper en zout
  • 15 gram ongezouten roomboter
  • 2 sneden brood dikke sneden gebruiken
  • 1 eetlepel pesto
  • 60 gram belegen Goudse kaas in plakken
  • snuf pul biber optioneel

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de spinazie kort tot deze is geslonken. Breng op smaak met peper en zout. (eventueel een snuf pul biber (chilivlokken) Haal de spinazie uit de pan en zet opzij.
  • Verhit de boter in dezelfde pan. Smeer intussen beide sneden brood in met pesto en verdeel de kaas erover. Leg het brood in de pan, doe de deksel erop en bak op laag vuur tot de kaas is gesmolten.
  • Leg de spinazie op één snede en leg de andere snede erbovenop, kaaskant naar beneden uiteraard. Bak aan beide kanten verder tot het brood goubruin en knapperig is, nog ongeveer 1 minuut per kant.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook