Verhit een scheutje zonnebloemolie in een stoof of hapjespan. Bak de uien met de knoflook, gember, reepjes paprika, tomaat en een snuf peper voor ongeveer 4 minuten op middelhoog vuur. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder, kerrie masala, kurkuma, sambal, suiker en een verkruimeld bouillonblokje toe en bak ongeveer 30 sec. Voeg de bonen en de kokosmelk toe. Roer alles door elkaar en laat 25-30 minuten zachtjes pruttelen. (zonder deksel....de saus moet een beetje indikken)
Kook ondertussen de eieren en als de eieren iets zijn afgekoeld, halveer de eieren dan. (je kan ze ook in partjes snijden) Leg de eieren...als de bonen stoof klaar is.... in de stoof. Bestrooi eventueel de stoof met fijngehakte koriander.
TIP: als je deze stoof met rijst wilt eten, kook dan ondertussen ook de rijst gaar.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat het ons weten @familieoverdekook