Meng het gehakt met een halve eetlepel sambal badjak, 1 eidooier, 2 theelepels paprikapoeder (heet), 2 tl kerriepoeder, snuf zout, snuf peper, klein handje vers gehakte peterselie en 1 eetlepel paneermeel. Vorm er 4 burgers van en laat deze even opstijven in de koelkast.
Meng alle ingrediënten voor de saus. Dek dit af met folie en zet in de koelkast tot gebruik.
Ga verder met het maken van de gekarameliseerde uien. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de uien met een snuf peper en zout. Voeg 1 el sambal badjak en 1 flinke eetlepel honing toe en bak dit even kort mee. Zet het vuur laag en laat de ui karameliseren, dit duurt ongeveer 10-15 minuten. Vergeet niet regelmatig op te roeren.
Grill de burgers op de bbq of grillpan en leg de cheddar erop. Beleg de broodjes met alles wat jij verder maar lekker vindt.