Verwarm de oven voor op 220 graden. Vet een ovenschaal in. Kook de krieltjes in ongeveer 5-7 minuten beetgaar. Verhit een scheut olie in een hapjespan en fruit de uien met de knoflook en sambal. Voeg de shoarma en de spruitjes toe. Bak deze ongeveer 8 minuten goudbruin en gaar. Breng op smaak met 3 el sweet chilisaus, peper, zout en 125 gram crème fraîche. Voeg de krieltjes toe en schep alles goed door. Doe alles in de ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Bak in 15 minuten goudbruin.
TIP: je kan er ook voor kiezen om de spruitjes mee te laten koken met de krieltjes i.p.v mee te bakken met de shoarma. Wij vinden het zelf lekkerder als de spruitjes nog bite hebben en daarom wok ik ze. Gebruik wel echt kleine spruitjes, als je van die dikke joekels gebruikt, dan heb je een langere bereidingstijd nodig. Je kan eventueel ook grote spruiten halveren als je geen mooie kleine spruitjes kunt vinden.