Verwarm de oven voor op 220 graden. Vet een ovenschaal in.
Verwijder het velletje van de braadworsten en knijp of snijd het vlees in stukjes.
Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de uien met de knoflook, verse worst en paprika voor ongeveer 5 minuten. Voeg de spinazie in delen toe en bak tot geslonken is. Voeg de bloem toe en bak een paar seconden mee.
Voeg dan de gezeefde tomaten en kruidenroomkaas toe en roer tot een romig geheel. Voeg de ravioli toe samen met de helft van de basilicum en roer alles door elkaar.
Schep alles in de ovenschaal, bestrooi met de geraspte kaas en bak in 15 minuten gaar en goudbruin. Laat de ovenschotel iets afkoelen en bestrooi voor serveren met de overgebleven basilicum. Eet smakelijk!
Notities
😋 Ook lekker is om blokjes courgette of aubergine mee te bakken. 👉 Wil je als eerste onze nieuwste recepten en weekmenu ontvangen? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal en krijg alle inspiratie op je telefoon!